Любіть себе просто так: солістка KAZKA надихнула пікантними фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Любіть себе просто так: солістка KAZKA надихнула пікантними фото

Любіть себе просто так: солістка KAZKA надихнула пікантними фото
Джерело:  online.ua

Відома українська артистка Саша Зарицька, солістка групи KAZKA, запустила в соцмережі бодіпозитивний флешмоб з хештегом #МоєТілоМояKAZKA. Для його старту виконавиця опублікувала кілька своїх пікантних фото в купальнику. В коментарях до знімків Саша розповіла, як навчилася любити себе такою, яка є, передає ONLINE.UA.

"Ви любите свою фігуру? Чи вважаєте ви себе сексуальною? Я довго ненавиділа те, що бачила в дзеркалі. Ненавиділа до тих пір, поки не зрозуміла - іншою я ніколи не стану. Тому у мене є вибір - сидіти на жорстких дієтах все життя, рахувати калорії в судомах від страху переважити денну норму або зрозуміти, що я така, як я, і не намагатися вдосконалити свої форми. Я за щасливе життя, за спорт і солодощі", - написала Зарицька.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ви любите свою фігуру? Чи вважаєте ви себе сексуальною? Я довго ненавиділа те, що бачила у дзеркалі

Але зараз Саша впевнена в своїй привабливості і красі. Тому вона закликала українців не соромитися свого тіла і любити себе у всій красі, так як кожен з нас цього гідний.

"На цих фото я відчуваю себе привабливою, красивою, відвертою, сміливою. Я хочу, щоб ви мене підтримали і опублікували фото, на якому ви собі дійсно подобаєтеся з хештегом #МоєТілоМояKAZKA", - закликала Зарицька українців взяти участь в бодіпозитивному флешмобі.

Користувачі мережі подякували Саші Зарицької за нові знімки і важливий посил, який артистка адресувала всім, хто соромиться своєї фігури. Вони підкреслили, що нажаль в Україні не всі такі толерантні як солістка групи KAZKA.

"Потрібно бути собою! Але для цього потрібно бути сильною особистістю! Щоб не підлаштовуватися під ті норми і рамки, які нам нав'язують! Розумничка)) респект", "Далеко не кожен має внутрішню силу приймати себе. Ти молодець!", "Спасибі Вам за Ваші слова. Вони надихають!!! Я дуже не люблю свою фігуру..но треба навчитися приймати її ..","Ти дуже красива дівчина, найголовніше у тебе дуже гарні очі, пишні форми це мистецтво", - коментують пікантні фото Зарицької її шанувальники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пошуковик "Яндекс" вирішив зібрати докладну статистику за останній рік в Росії і дізнатися, які саме пісні найчастіше шукали росіяни. Несподівано для всіх хіт української групи Kazkа під назвою "Плакала" отримав максимальний бал і посів перше місце в списку пошуковика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?