Потрібно називати речі своїми іменами: наступниця Меркель розкрила свою позицію по Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Потрібно називати речі своїми іменами: наступниця Меркель розкрила свою позицію по Криму

Потрібно називати речі своїми іменами: наступниця Меркель розкрила свою позицію по Криму
Джерело:  online.ua

Росія порушила міжнародне право, коли провела анексію українського Криму. З цього приводу не повинна мовчати Німеччина, так як відбувається несправедливість. Про це заявила очільниця Міністерства оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер, яка замінила Ангелу Меркель на посту голови партії ХДС, передає ONLINE.UA з посиланням на Tagesspiegel.

Виступаючи перед активістами Молодіжного союзу Німеччини, наступниця Меркель згадала про кричуще порушення міжнародного права з боку Росії. Йшлося про анексію українського Криму, який Москва незаконно окупувала. Аннегрет Крамп-Карренбауер закликала не мовчати про це порушення і називати речі своїми іменами.

"Так, ми повинні мати добросусідські відносини з Росією. Але в Криму було порушено міжнародне право. І Німеччина не повинна просто мовчати. Порушення є порушенням, потрібно називати речі своїми іменами!", - заявила політик.

Говорячи про російське свавілля, Аннегрет Крамп-Карренбауер згадала і потужну російську пропаганду, яку Москва веде в усьому світі. Зокрема, наступниця Меркель згадала Естонію, Латвію і Литву, які знаходяться під постійним тиском з боку російської пропаганди.

Нагадаємо, Аннегрет Крамп-Карренбауер в грудні 2018 року змінила на посту лідера ХДС Ангелу Меркель, яка керувала партією 18 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Анегрет Крамп-Карренбауер відверто визнала, що не існує можливостей зупинити будівництво російського трубопроводу Північний потік-2, незважаючи на те, що Росія виявилася ненадійним партнером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?