Україна - Португалія: вражаючі відео голів Яремчука та Ярмоленка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна - Португалія: вражаючі відео голів Яремчука та Ярмоленка

Україна - Португалія: вражаючі відео голів Яремчука та Ярмоленка
Джерело:  online.ua

Українська збірна з футболу зустрілася з національною командою Португалії ввечері у понеділок, 14 жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA.

Зустріч почалася о 21:45 на полі НСК "Олімпійський". Вже на 6-й хвилині українські футболісти відзначилися першим голом у ворота португальців на чолі з Кріштіану Роналду. Забив м'яча Роман Яремчук.

Протягом 27-ї хвилини збірна України знову порадувала шанувальників. Андрій Ярмоленко забив другий м'яч у ворота суперника.

Перший тайм завершився з рахунком 2:0 на користь українців.

Наразі збірна України посідає першу сходинку у групі B відбору Чемпіонату Європи 2020 року, маючи 16 балів. Португальська команда знаходиться на 2-й з 11 балами. За ними йдуть збірні Сербії, Люксембурга, Литви, які мають 7, 4, 1 балів відповідно.

Нагадаємо, попередній двобій між Україною та Португалією відбувся 22 березня 2019 року. Матч завершився нічиєю - 0:0.

Нещодавно українська команда перемогла у зустрічі зі збірною Литви з рахунком 2:0.

Як повідомляв ONLINE.UA, бомбардир ФК "Барселона"Ліонель Мессі в інтерв'ю розповів, що кілька років тому мав серйозні роздуми щодо завершення кар'єри. Він наголосив на великих проблемах з владою Іспанії стосовно податків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?