Без проблем: Гончарук дав українцям гучну обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Без проблем: Гончарук дав українцям гучну обіцянку

Без проблем: Гончарук дав українцям гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Опалювальний сезон в Україні почнеться без особливих проблем. З даною обіцянкою виступив прем’єр-міністр Олексій Гончарук у своєму відеоблозі "Чашка прем’єра", передає ONLINE.UA.

"Я зараз із впевненістю можу сказати, що в усіх містах опалювальний сезон почнеться без особливих проблем. Винятком є лише два міста – це Сміла (Черкаської області – ред..) й Новий Розділ (Львівської області). Там ще залишаються певні технічні складнощі й проблеми – і, можливо, на декілька днів опалення розпочнеться пізніше", - зазначив він.

Він наголосив, що, насамперед, це пов’язано з тим, що опалення в цих містах подавали приватні компанії – і вони "своїми діями створили критичні ситуації".

"І в тому, і в іншому випадку рішення ми знайшли. Уряд ухвалив усі необхідні документи, щоб люди в цих двох містах також були в комфорті і не відчували складності з опаленням своїх осель", – запевнив Гончарук.

Нагадаємо, що опалювальний сезон в Україні зазвичай розпочинається орієнтовно 15 жовтня. У будинках із централізованим теплопостачанням опалення вмикають, коли середньодобова температура опускається нижче за 8 градусів впродовж трьох днів поспіль.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Кабінет міністрів нещодавно також заявив, що не планує підвищувати тарифи на опалення протягом найближчого періоду. Прем’єр Олексій Гончарук стверджує, що не візьметься прогнозувати, на який час залишиться сьогоденна ціна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?