Зеленський неочікувано звернувся до збірної України з футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зеленський неочікувано звернувся до збірної України з футболу

Зеленський неочікувано звернувся до збірної України з футболу
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський привітав національну збірну України з футболу з достроковим виходом на Євро-2020, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну Facebook-сторінку президента України.

"Вітаю національну збірну України з достроковим виходом на Євро-2020 з першого місця в групі! Наші хлопці продемонстрували справжній характер та волю до перемоги, навіть залишившись у меншості та пропустивши з пенальті! Здолавши чинного чемпіона Європи, Португалію, ви зробили справжній подарунок усім Захисникам України в цей святковий день! Бажаю майбутніх яскравих перемог!
Слава Україні!", - сказано в повідомленні глави держави.

 Як відомо, збірна України достроково виграла путівку у фінальну частину чемпіонату Європи з футболу 2020 року, посівши перше місце у групі В. У матчі 7 туру відбору до Євро-2020 збірна України з рахунком 2:1 перемогла Португалію.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська збірна з футболу зустрілася з національною командою Португалії ввечері у понеділок, 14 жовтня. Зустріч почалася о 21:45 на полі НСК "Олімпійський". Вже на 6-й хвилині українські футболісти відзначилися першим голом у ворота португальців на чолі з Кріштіану Роналду. Забив м’яча Роман Яремчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?