В Києві невідомі напали на Руслану Писанку - перші подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Києві невідомі напали на Руслану Писанку - перші подробиці

В Києві невідомі напали на Руслану Писанку - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Відома українська акторка і ведуча Руслана Писанка стала жертвою нападу ромів на київському вокзалі. Її намагалися обікрасти - і вона травмувалася. Про це зірка написала на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Писанка повідомила, що вранці у вівторок, 15 жовтня, її почали переслідувати роми на київському вокзалі. Зірка помітила, що за нею йде сім'я з п'яти осіб. На ходу вони порозстібали рюкзак Писанки, але вона це відчула і різко обернулася. Через різкий оберт зірка не втримала рівновагу і впала прямо на проїжджу частину. Ведуча розбила лікоть, розірвала пуховик і отримала кілька синців.

 Варто зазначити, що під час інциденту у неї з рюкзака випали всі речі, але цигани не встигли нічого взяти так, як нагодився чоловік зірки. Ведуча закликала ромів "не ганьбити націю".

На інцидент відреагувала народна артистка України Ольга Сумська. Вона звернулася до поліції і мера Києва - Віталія Кличка - з вимогами вирішити питання з циганами на київському вокзалі.

Як повідомляв ONLINE.UA, одіозний український журналіст Віталій Седюк напав на співака та голлівудського актора Джастіна Тімберлейка і його дружину Джесіку Білл на Paris Fashion Week.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?