Це перемога: експерт повідомив українцям чудову новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Це перемога: експерт повідомив українцям чудову новину

Це перемога: експерт повідомив українцям чудову новину
Джерело:  24 канал

Економіст Сергій Фурса запевняє: те, що ПриватБанк здобув перемогу в Апеляційному суді Англії та Уельсу у справі проти колишніх власників Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова, є першим кроком до беззаперечної перемоги України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

За його словами, ми отримали дуже важливе рішення. Воно не фінальне, але воно відкриває шлях до фінального рішення.

"Сьогодні суд сказав, що ні за яких обставин не можна зупиняти цей процес. Інша справа, що судовий процес у Лондоні йде не так швидко, як в Баришівському суді, але він йде. Через якийсь час ми отримаємо результат на користь України. Це – однозначно", - каже Фурса.

Він наголосив, що рішення на користь Коломойського у лондонському суді можна буде отримати лише за умови, якщо олігарх отримає владу в Україні.

"Це можливо, якщо пан Коломойський якимось чином отримає контроль над менеджментом ПриватБанку і відкличе позов, тоді суд нічого не зможе зробити. Або, наприклад, якщо у нього вийде отримати якісь зовсім божевільні рішення локальних судів, з якими Коломойський зможе прийти в Лондон і сказати: "Дивіться, всі ці суди кажуть, що все незаконно, тут нічого вирішувати", – сказав Фурса.

Як повідомляв ONLINE.UA, Апеляційний суд Лондона та Уельсу підтримав апеляцію ПриватБанку на попереднє рішення суду першої інстанції, яке стверджувало про відсутність у відомства юрисдикції для розгляду справи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?