У Кабміні спрогнозували, коли Україна зможе претендувати на вступ в ЄС і НАТО
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кабміні спрогнозували, коли Україна зможе претендувати на вступ в ЄС і НАТО

У Кабміні спрогнозували, коли Україна зможе претендувати на вступ в ЄС і НАТО

Україна за наступні 5 років повинна перетворитися на державу, яка відповідає критеріям для вступу до Євросоюзу і НАТО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами Дмитра Кулеби - віцепрем'єр-міністра з питань євро- та євроатлантичної інтеграції, 5-річний план наразі має Кабмін.

"Станом на зараз, провівши півтора місяця в уряді, я можу сказати, що бачу дуже серйозну налаштованість уряду рухатися шляхом європейської і євроатлантичної інтеграції", - стверджує він.

Кулеба пояснив, що відповідні плани уряду спрямовані ще не на безпосередньо вступ, але на набуття відповідних критеріїв. Це супроводжується отриманням Україною певних обов'язків.

Посадовець неодноразово підкреслював, що рух України до Євросоюзу неможливо зупинити. На це навіть нездатні агресивний сусід та решта представників СНД.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Кулеба заявив, що Україні повинно рухатися таким напрямком, щоб Євросоюз сам запропонував членство у співдружності. Віцепрем'єр стверджує, що Київ розроблює євроінтеграцію навіть в умовах, коли Брюссель серйозно над цим не роздумує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?