Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення

Зеленський зважився на ще одне гучне звільнення
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський звільнив з військової служби колишнього міністра оборони Олександра Кузьмука, передає ONLINE.UA з посиланням сайт президента.

"Звільнити генерала армії України Кузьмука Олександра Івановича з військової служби у відставку за віком з правом носіння військової форми одягу", - йдеться в повідомленні.

 Зазначимо, що на даний момент Кузьмуку зараз 65 років. Він перебував на посаді міністра оборони за часів президентства Леоніда Кучми – з 1996 до 2001 року і в кінці 2004 – на початку 2005 років. У 2007 році недовго побув віце-прем'єр-міністром України. Також Кузьмук був народним депутатом 4-го і 6-го скликань. Нещодавно Кузьмук потрапив до висновків експертизи, як один з міністрів оборони, за якого знизилася обороноздатність України. У 2018 році Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на замовлення Верховної Ради з'ясував, що за Олександра Кузьмука – з 24 вересня 2004-го до 3 лютого 2005 року – зі складу ЗСУ вивели 248 ПЗРК, 136 танків, 781 БМП/БТР, 96 літаків і 18 вертольотів Міноборони.

Як повідомляв ONLINE.UA, український лідер Володимир Зеленський пообіцяв, що звільнить голову Офіса президента Андрія Богдана, якщо журналісти доведуть, що він порушив закон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?