Disney показав приголомшливий трейлер рімейку "Леді та Блудько"
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney показав приголомшливий трейлер рімейку "Леді та Блудько"

Disney показав приголомшливий трейлер рімейку "Леді та Блудько"
Джерело:  online.ua

Компанія Disney продовжує свою серію рімейків та оприлюднила трейлер фільму "Леді та Блудько". Про це повідомляє ONLINE.UA.

Перші відомості щодо створення стрічки з'явилися ще у серпні. Відеоролик, оприлюднений 14 жовтня, став розширеним.

Озвучення Блудька доручили Джастіну Теру, а Леді - Тессі Томпсон. Також ролі у фільмі виконали Жанель Моне, Томас Манн та інші.

Сюжет фільму не буде сильно відрізнятися від оригінального твору. Безпородний пес на ім'я Блудько познайомиться із "жінкою" кокер-спанієлем Леді та між ними зав'яжуться стосунки.

Прем'єра рімейку запланована на 12 листопада 2019 року.

Нагадаємо, оригінальний мультфільм "Леді та Блудько" вийшов у 1955 році. Він наразі належить до класичних творів студії Disney.

Протягом останніх місяців компанія випустила у прокат ще кілька рімейків - "Король лев", "Дамбо", "Алладін".

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці вересня корпорація Disney презентувала глядачам та фанатам фінальний трейлер мультфільму "Крижане серце 2". Він продовжить розповідь про популярну королеву-чаклунку Ельзу та її друзів. У новій стрічці головні герої будуть шукати таємничу цивілізацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?