В Італії вимагають заборонити в'їзд "російському геббельсу" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

В Італії вимагають заборонити в'їзд "російському геббельсу" Путіна

В Італії вимагають заборонити в'їзд "російському геббельсу" Путіна
Джерело:  Укрінформ

В Італії створили петицію для заборони в'їзду путінському пропагандисту Володимиру Соловйову, який володіє у країні нерухомістю. Про це повідомляє Укрінформ.

За відомою інформацією, ініціативу підтримали близько 80 тисяч громадян з необхідних 150 тисяч. Вона також вимагає повної заборони для одіозного телеведучого можливості відвідувати Євросоюз.

У тексті петиції автор назвав Соловйова "російським геббельсом", який посягає на італійське громадянство. Заклик спрямований владі провінції Комо, де той має нерухомість.

"Ми закликаємо італійський народ відреагувати на той факт, що один з "героїв" режиму Путіна має намір отримати італійське громадянство. Ця людина своєю агресивною риторикою змусила багатьох молодих людей приєднатися до лав приватних військових армій та вести війну в таких країнах, як Україна і Сирія. Багато з цих людей втратили життя і забрали життя інших. Його заяви сповнені ксенофобії та екстремізму, і залишаються безкарними через близькість до диктаторського режиму Путіна. На гроші, отримані від пропаганди, він придбав дві вілли біля озера Комо і хоче там оселитися", - говорить ініціатива.

Автор наголосив на прагненні пропагандиста оселитися у країні демократії водночас з тим, як він жорстко критикує подібний тип правління на російському ТБ. Він закликав не дозволити зробити "запасний плацдарм" прибічникам агресивного Кремля.

Як повідомляв ONLINE.UA, олігарх Ігор Коломойський розповів про невиповнені плани щодо залучення Володимира Соловйова до роботи на українському телебаченні. Сам пропагандист це заперечує, хоча бізнесмен навів певні подробиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?