У Зеленського відреагували на ідею про стіну навколо ОРДЛО
Категорія
Україна
Дата публікації

У Зеленського відреагували на ідею про стіну навколо ОРДЛО

У Зеленського відреагували на ідею про стіну навколо ОРДЛО

В команді президента України Володимира Зеленського розкритикували на ідею про стіну на межі з ОРДЛО. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

З відповідною заявою виступив Антон Кориневич, представник президента в АР Крим та очільник робочої групи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Комісії з питань правової реформи. Він узяв слово під час круглого столу у Києві.

За словами посадовця, неприпустимо демонструвати жителів Донбасу як громадян другого сорту.

"Коли ми говоримо про ідею вибудувати стіну на межі з ОРДЛО – я перший, хто з цим категорично не погодиться, тому що як тільки ми почнемо будувати стіну там, то наступного дня ми почнемо будувати стіну з Кримом", - підкреслив Кориневич.

Представник президента стверджує, що таким чином Київ забуде про відновлення Донбасу, відповідно, деокупацію Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр іноземних справ Вадим Пристайко заявив, що Київ наразі вважає можливою зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та Росії у листопаді. Саміт у "нормандському форматі", втім може відбутися лише за умови повного розведення військ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?