В США скаржаться на "гранату", яка усіх підірве через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

В США скаржаться на "гранату", яка усіх підірве через Україну

В США скаржаться на "гранату", яка усіх підірве через Україну
Джерело:  online.ua

Колишня радниця президента США Дональда Трампа з питань Росії Фіона Гілл розповіла конгресменам, що дії адвоката Трампа Руді Джуліані щодо України турбували екс-радника національної безпеки США Джона Болтона, повідомляє ONLINE.UA з посиланнями на "The New York Times".

Чиновниця каже, що на зустрічі між українськими та американськими посадовцями 10 липня йшлося про проведення певних розслідувань. Це викликало стурбованість Болтона і після зустрічі він дав вказівку Гілл повідомити юристів Ради національної безпеки США, зокрема Джона Айзенберга.

"У тих, хто слухав Гілл, склалось враження, що 10 липня представники України і США говорили про розслідування проти колишнього віце-президента США і конкурента Трампа на виборах США 2020 року Джо Байдена та його сина Хантера.Про своє занепокоєння Болтон та Гілл повідомили юристам Ради національної безпеки.Гілл свідчила перед трьома комітетами Конгресу за зачиненими дверима впродовж 9 годин. Вона заявила, що Болтон порівнював екс-мера Нью-Йорка і особистого юриста Трампа Руді Джуліані з "ручною гранатою, яка усіх підірве", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, конгресмени розглядають можливість викликати Болтона для дачі свідчень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп на тлі скандалу, що виник через його розмову з президентом України Володимиром Зеленським,  опублікував інтригуюче відео. Цей ролик він присвятив своїй передвиборчій кампанії, але в ньому майже все пов’язано з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?