Названо ім'я найкрасивішої жінки планети - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо ім'я найкрасивішої жінки планети - фото

Названо ім'я найкрасивішої жінки планети - фото
Джерело:  online.ua

Супермодель Беллу Хадід назвали найкрасивішою жінкою в світі. Такого висновку дійшов пластичний хірург Джуліан Де Сільва, який провів власне дослідження, розрахувавши "ідеальність" деяких знаменитостей за формулою "золотого перетину".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання The Sun.

"Де Сільва виміряв розташування губ, носа, підборіддя, лоба і щелепи зірок. Відповідно до його розрахунків, обличчя Белли Хадід максимально наближене до "золотого перетину" - 94,35%. Хірург зазначив, що у моделі був "найвищий загальний показник за підборіддям - 99,7%". Друге місце в топі Де Сільви зайняла співачка Бейонсе з показником 92,44%, а третє - актриса Ембер Херд з 91,85%", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що в топ також потрапили Аріана Гранде, Тейлор Свіфт, Кейт Мосс, Скарлетт Йоханссон, Наталі Портман, Кеті Перрі та Кара Делевінь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома модель, "ангел" білизняного бренду Victoria’s Secret  Белла Хадід вирішила розкрити секрет своєї ідеальної фігури та поділитися з шанувальниками інформацією про те, як вона харчується.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?