Зеленський здійснить офіційний закордонний візит - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський здійснить офіційний закордонний візит - подробиці

Зеленський здійснить офіційний закордонний візит - подробиці
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський у середу, 16 жовтня, спрямує до Латвії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на канцелярію латвійського державного лідера.

За офіційними даними, початок візиту запланований на 10:30. Його почнуть у Ризькому замку.
До заходів входить зустріч делегацій України та Латвії, а також пресконференція Зеленського та його колеги - Егілса Левітса.

Канцелярія додала, що український президент братиме участь у церемонії покладання квітів перед Пам'ятником свободи. Його також супроводять до Латвійського музею окупації та ознайомлять з українською школою у Ризі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Володимир Зеленський відвідав зону бойових дій на Донбасі. Він здійснив візит на Схід у День захисника України 14 жовтня. Там президент виступив перед військовослужбовцями з промовою, зокрема, привітавши їх зі світом.

Напередодні Зеленський разом з дружиною вшанував загиблих українських бійців у Києві. Пам'ятні заходи відбулися у Стіни пам’яті загиблих за єдність України поруч з МихайловськимЗолотоверхим монастирем. Вшановани були також правоохоронці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?