УЄФА похвалила фінт Ярмоленка, обдуривший португальців - яскраве відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА похвалила фінт Ярмоленка, обдуривший португальців - яскраве відео

УЄФА похвалила фінт Ярмоленка, обдуривший португальців - яскраве відео
Джерело:  online.ua

Представники УЄФА відзначили похвалою вчинок українця Андрія Яременко на полі під час матчу проти збірної Португалії. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на офіційний Twitter футбольної організації.

Ярмоленко на ворожій половині поля чекав передачі від Руслана Маліновського. Буквально в останню мить він не прийняв пас, віддавши таким чином м'яч до ніг Олександра Караваєва.

Цей раптовий фінт, як видно у ролику, трохи збентежив португальських гравців. Втім, ця атака на ворота суперника не завершилася голом на користь українців.

Нагадаємо, матч відбувся ввечері у понеділок, 14 жовтня. Перемога збірної України з рахунком 2:1 стала справжнім фурором та несподіванкою.

Перші два м'ячі опинилися у воротах португальців протягом першої пів години зустрічі. Гості трохи відігралися завдяки вдалому пенальті Кріштіану Роналду, але зрівняти рахунок не змогли.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Роналду заявив після матчу, що останнього разу  у Києві виграв Лігу чемпіонів, проте нещодавно повторити свій успіх він не зумів. На зустрічі збірних України та Португалії нападник забив свій 700-й гол у кар'єрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?