Обрано найкраще фото дикої природи - на нього варто глянути
Категорія
Культура
Дата публікації

Обрано найкраще фото дикої природи - на нього варто глянути

Обрано найкраще фото дикої природи  - на нього варто глянути
Джерело:  online.ua

Китаєць Йонгкінг Бао став найкращим фотографом у 2019 році, а його фото лисиці та бабака – найкращою роботою. Переможця обирали у Лондоні на виставці Wildlife Photographer of the Year, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, Йонгкінг Бао зробив фотографію лисиці та бабака в китайських горах Ціляньшань.

Варто зазначити, що судді обирали найкраще фото серед 48 тисяч робіт. Фото лисиці та бабака обрамлює головний виклик природи – її боротьбу за виживання.

"Поєднуючи гумор та жах, фото фіксує незабутню та неповторну мить між тибетською лисою та бабаком",– кажуть у комітеті премії.

Наразі відомо, що світлина китайця Бао займе центральне місце на виставці Wildlife Photographer of the Year у Лондоні. Окрім того, буде також представлена повна колекція 100 фото переможців у різних категоріях.

Нагадаємо, що конкурс Wildlife Photographer of the Year є одним з найпрестижніших змагань такого типу у світовій фотографії.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно киянин Назар Дорошкевич на своєму YouTube-каналі опублікував вражаюче відео про красу України – про її безкрайні простори, засніжені карпатські ліси, яскраве сонце і синє море, вогні великих міст і спокій степу. Відео під назвою "Мій дім – Україна" за лічені години стало хітом мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?