Легендарний Lenny Kravitz повернеться в Україну - вже відома дата
Категорія
Культура
Дата публікації

Легендарний Lenny Kravitz повернеться в Україну - вже відома дата

Легендарний Lenny Kravitz повернеться в Україну - вже відома дата
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий американський рокер з українським корінням Ленні Кравіц виступить в Києві 13 червня 2020 року. Про це повідомили організатори концерту, компанія GAS concert, передає ONLINE.UA.

Концерт в рамках туру "HERE TO LOVE" відбудеться в Палаці Спорту. Саме тут Ленні вперше виступив у Києві в червні 2008 року. Повернення до української столиці для музиканта буде особливим, адже по лінії батька Ленні має українське коріння. Прадід рокера, Леонід Кравець, був корінним киянином.

Ленні Кравіц - американський співак, автор пісень, мультиінструменталіст, продюсер, аранжувальник, його "ретро" -стиль з'єднує разом елементи таких музичних напрямів, як соул, фанк, реггі, психоделія, фолк і балади. Зіграв одну з ролей у фільмі "Голодні ігри" - стиліста Цінну.

На додаток до ролі вокаліста, він під час запису в студії часто сам грає всі партії гітар, баса, клавішних, барабанів і перкусії. Чотири роки поспіль отримував нагороду Греммі в номінації «Краще чоловіче вокальне рок-виконання» - з 1998 по 2002 роки. У рейтингу «VH1's 100 Greatest Artists of Hard Rock» він стоїть на 93-му місці. Ленні Кравіц продав приблизно 20 мільйонів своїх записів по всьому світу.

Нагадаємо, 5 жовтня в київському Палаці Спорту відбулося наймасштабніше та довгоочікуване шоу цієї осені — VISLOVO гурту "Время и Стекло".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?