Дівчина Енріке Іглесіаса шокувала усіх фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дівчина Енріке Іглесіаса шокувала усіх фанатів

Дівчина Енріке Іглесіаса шокувала усіх фанатів
Джерело:  online.ua

Одна з найміцніших пар шоубізнесу, Анна Курнікова та Енріке Іглесіас, нарешті зіграла весілля. Про це пишуть журналісти західних ЗМІ після того, як колишня спортсменка змінила своє ім'я в мережі, передає ONLINE.UA.

Як відомо, за сторінками голлівудських зірок стежать мільйони прихильників, які прагнуть першими дізнатись останні новини про кумирів. Днями Анна Курнікова зуміла опинитись у центрі всіх таблоїдів. Екстенісистка вперше додала до свого прізвища ще одне – Іглесіас, чим спровокувала чимало чуток про таємне весілля та хвилю привітань.

Варто зазначити, що поки представники знаменитої пари не коментують інформації про шлюб, яка поширилась у мережі. Окрім цього, неможливо знайти і фото з ймовірної таємної церемонії.

А сам Енріке Іглесіас вкотре зачарував прихильників ніжними кадрами з дітьми. Співак показав, як двійнята Ніколас та Люсі перевіряли його спортивну форму. Малюки торкались до ідеального пресу артиста, викликаючи у нього лоскоти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що світська левиця та відома модель Кім Кардаш’ян зізналася, що насправді соромиться говорити про секс, оскільки є дуже консервативною жінкою. Зірка пояснила, що на публіці їй доводиться одягати маску "дикої та гордої" жінки, але це тільки образ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?