Меркель та Макрон вирішили підштовхнути Путіна до активних дій
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель та Макрон вирішили підштовхнути Путіна до активних дій

Меркель та Макрон вирішили підштовхнути Путіна до активних дій
Джерело:  online.ua

Влада Франції та Німеччини оцінила "позитивні зрушення" в реалізації Мінських угод та очікує подальшого досягнення прогресу під час нормандської зустрічі в Парижі. Це вказано у заяві за підсумками засідання урядів обох країн в Тулузі, передає ONLINE.UA.

"Ми вітаємо недавні позитивні зрушення в реалізації Мінських угод і з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі у нормандському форматі в Парижі, яка повинна домогтися прогресу у врегулюванні конфлікту на сході України. Ми підкреслюємо нашу позицію про те, що анексія Криму Росією є незаконною", - додається у заяві.

 Меркель та Макрон вкотре "підтверджують прихильність продовженню діалогу з Росією на основі загальних принципів Європейського союзу, включаючи такі сфери, як контроль над озброєнням та нерозповсюдження зброї".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський не збирається вибачатися перед Ангелою Меркель за свої слова про недостатню допомогу з боку Німеччини, сказані під час скандальної телефонної розмови з Трампом. Президент наголосив, що вдячний їй за підтримку, але свої слова не заперечує.

Як повідомляє ONLINE.UA, 9 жовтня український лідер  Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?