Працюємо день за два: Разумков підвів підсумки роботи Ради в красномовному відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Працюємо день за два: Разумков підвів підсумки роботи Ради в красномовному відео

Працюємо день за два: Разумков підвів підсумки роботи Ради в красномовному відео
Джерело:  online.ua

Всього за 50 днів роботи нового українського парламенту депутати прийняли 56 законів. З такою швидкістю роботи не може змагатися жодна з попередніх Верховних Рад. Про це заявив спікер ВР Дмитро Разумков в відео, яке присвятив підсумками роботи парламенту з моменту обрання, передає ONLINE.UA.

Звітне відео Разумков записав в традиційному для команди президента Володимира Зеленського стилі. На початку ролика спікер ВР заявив, що депутати працюють в труборежимі "день за два", через що Разумков і вирішив підвести підсумки роботи на 50-й, а не на 100-й день, як це робилося раніше.

"Сьогодні 50-й день роботи Верховної Ради України IX скликання ... Зазвичай підводять підсумки на 100-й день, але, думаю, можна підвести підсумки і на 50-й. Ми за цей період часу розглянули 209 законопроектів, взяли в цілому 56 законів. Думаю, що з такою швидкістю навряд чи зможе посперечатися будь-яка з попередніх Рад. Тому я сподіваюся, що і в подальшому ми будемо працювати точно так само швидко і якісно", - заявив в ролику Разумков.

Нагадаємо, Верховна Рада IX скликання розпочала роботу 29 серпня. Зеленський розпустив колишнє скликання, а 21 липня було проведено дострокові парламентські вибори. Перемогу з найбільшим в історії країни результатом здобула президентська партія Слуга народу. Також в Раду увійшли ОПЗЖ, Батьківщина, Євросолідарність і партія Голос.

Нагадаємо, опоненти фракції "Слуга народу" і президента Володимира Зеленського звинуватили турборежим ВР в загрозливому відношенні нардепів до законопроєктів. Вони вважають, що багато документів приймаються наосліп, а депутати навіть не знають про що в них йдеться.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Разумков пригрозив нардепам за прогули засідань ВР. Він заявив, що позбавляти мандатів прогульників неможливо, так як це не прописано в Конституції. Єдине покарання для нардепів в цьому випадку - позбавляти прогульників заробітної плати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?