Названо найвпливовішу особу Голлівуду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо найвпливовішу особу Голлівуду

Названо найвпливовішу особу Голлівуду
Джерело:  online.ua

В США опублікували рейтинг найвпливовіших людей Голівуду у сфері розваг. Його очолив генеральний директор та президент компанії Disney Роберт Айгер. Протягом 2019 року кіностудія заробила вісім мільярдів доларів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Hollywood Reporter".

Бронзу рейтингу здобув гендиректор і головний контент-директор стримінгової платформи Netflix - Рід Хастінгс і Тед Сарандос. Замкнули трійку лідерів керуючі NBCUniversal Брайн Робертс і Стів Бурке.

Також до рейтингу потрапив креативний продюсер всіх підрозділів Marvel Studios Кевін Файгі. Він виявився п'ятим у списку найвпливовіших людей Голлівуду. Із знаменитих медійних особистостей в рейтингу також з'явилися ведуча Опра Вінфрі (на 15-му місці), актриса Різ Візерспун (на 37-му) і актор Леонардо Ді Капріо - на 47-му місці.

"Замкнули топ-50 екс-президент США Барак Обама із своєю дружиною Мішель. Вони потрапили в рейтинг вперше після того, як випустили документальний фільм для Netflix про промисловість у штаті Огайо. Крім того, 54-те місце зайняв Бред Пітт, 65-те - Скарлетт Йоганссон і 81-ше місце - Вілл Сміт", - сказано в повідомленні.

Роберт Айгер

Нагадаємо, що нещодавно журналісти  назвали найбільш провальний фільм  Голлівуду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?