Світовий банк повідомив українцям чудові новини
Категорія
Економіка
Дата публікації

Світовий банк повідомив українцям чудові новини

Світовий банк повідомив українцям чудові новини
Джерело:  online.ua

Світовий банк несподівано підвищив прогноз економічного зростання на 2020 рік в Україні до 3,7% з приблизно 3% раніше. Що цікаво, тепер він збігається з прогнозом Мінекономіки. Цю радісну новину у Facebook повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов, передає ONLINE.UA.

"Ми також маємо більш оптимістичний сценарій в 4,8%, за умови успішного проведення програми уряду та зміни бізнес клімату в Україні на краще. Це означає створення умов для захисту прав власності, лібералізація ринків, судова реформа, якісна робота правоохоронних органів, віддаленість олігархів та зацікавлених сторін в уряді та політиків", - наголосив чиновник.

Варто зазначити, що вквітні Міжнародний валютний фонд прогнозував зростання ВВП України в 2019 році на рівні 2,7%. Очільник Кабміну Олексій Гончарук після призначення в кінці серпня заявив про мету домогтися зростання ВВП на 40% за п'ять років: на 5% - в 2020 році, по 7% - в наступні чотири роки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше директорка Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен звернулася до українського глави Володимира Зеленського та нагадала, що для України дуже  важливо продовжити співпрацю  з Міжнародним валютним фондом у найближчі три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?