Це потрібно побачити: мережу злякало фото дівчини-привида
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це потрібно побачити: мережу злякало фото дівчини-привида

Це потрібно побачити: мережу злякало фото дівчини-привида
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі не втомлюються активно обговорювати фото "привида" дівчини. Світлина була опублікована користувачкою під ніком ScummyMoney на платформі Reddit, передає ONLINE.UA.

На знімку видно напівпрозорий силует дівчини, котра сидить в кріслі. Вона одягнена в білу куртку, гетри та кросівки, а руки тримає перед собою. Автор знімка пояснила, що вона сидить навпроти скла. Крісло в іншій кімнаті випадково збіглося з її відображенням, і склалося враження, що вона "сидить" саме на ньому.

Однак навіть пояснення дівчини не завадило багатьом користувачам злякатися - багато людей переконані, що на фото саме привид.

"Це не оптична ілюзія - це реально привид! Хіба ж не видно?!; чого тільки не побачиш в інтернеті; треба показати коханому перед сном - можливо, буде боятися ходити на кухню; що тут незвичного? це ж проста дівчина", - сперечаються люди в мережі.

Багато користувачів зазначили, що світлина їх дійсно лякає. Усього за день фото зібрало понад 103 тисячі лайків і більше тисячі коментарів.

Раніше ONLINE.UA розповів, як відзначають Хелловін в Україні та в світі, які ідеї костюмів і макіяжу популярні в 2019 році, що приготувати на свято, а також куди можна сходити на Хелловін в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?