В партії Зеленського розгорівся новий конфлікт - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

В партії Зеленського розгорівся новий конфлікт - перші подробиці

В партії Зеленського розгорівся новий конфлікт - перші подробиці

18 жовтня на закритому засіданні фракції "Слуга народу" спалахнув конфлікт між депутатами та прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком. Про це повідомляють джерела "Української правди", передає ONLINE.UA.

Зазначається, що на засіданні фракції обговорювали два питання: законопроект про анбандлінг "Нафтогазу" та розподіл субвенцій на округи між мажоритарниками.

"Нашим мажоритарникам розповідали, що ніяких субвенцій не буде, а сьогодні виявляється, що якась робоча група Мінфіну та бюджетного комітету поділили соцеконом за 2019 рік. Фактично 100 "мажорів" залишилося без грошей! Ось вони й обурювалися, сварилися", - зазначив один із співрозмовників видання.

Джерела в Раді також зізналися, що була сварка через ГТС.

"Ми обурювалися, чому прем’єр вламує сьогодні голосувати цей проект без попереднього обговорення. У нас же у фракції є й соціалісти – депутати почали кричати: "не віддаси національну власність у приватні руки". Олексій їм каже: та це не у приватну власність, це наші міжнародні зобов‘язання", - пояснив уже інший нардеп.

Як повідомляв ONLINE.UA, довгоочікуване  рішення про жорстке покарання за прогули Рада  підтримала на засіданні у середу, 16 жовтня. Голоси за такий законопроєкт віддали 265 народних депутатів. Щоб стати прогульником посадовцю необхідно пропустити без причини 30% пленарних засідань парламенту або 50% засідань комітету, до складу якого він входить.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?