Гвоздик - Бетербієв: результати чемпіонського бою і повне відео видовищного поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гвоздик - Бетербієв: результати чемпіонського бою і повне відео видовищного поєдинку

Гвоздик - Бетербієв: результати чемпіонського бою і повне відео видовищного поєдинку
Джерело:  online.ua

У ніч на 19 жовтня в Філадельфії відбувся чемпіонський бій між кращими напівважковаговиками планети. На рингу зустрілися українець Олександр Гвоздик і росіянин Артур Бетербієв. Гвоздик програв Бетербієву технічним нокаутом і втратив пояс чемпіона світу. Повне відео видовищного поєдинку транслював телеканал Інтер, передає ONLINE.UA.

Бетербієв з першого раунду поводився агресивно, в результаті чого Гвоздик опинився в нокдауні, але пізніше суддя скасував його. У наступних раундах росіянин продовжував контратаку і до дев'ятого раунду взяв відчутну перевагу над українцем. У десятому раунді Гвоздик опинився в двох нокдауні, після чого рефері зупинив бій.

Перемога в бою за чемпіонські пояси за версіями WBC і IBF в напівважкій вазі була присуджена Бетербієву технічним нокаутом. В результаті Гвоздик достроково зазнав поразки і втратив пояса чемпіона світу за версією WBC. Слід зазначити, що Гвоздик вперше програв професійний бій за сім років.

Бій Гвоздик - Бетербієв - повне відео:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в неділю, 13 жовтня, в Чикаго на "Вінтраст Арені" відбувся бій в суперважкій вазі, в якому на боксерському рингу билися українець Олександр Усик і американець Чазз Уїзерспун. Усик достроково завершив бій впевненою перемогою- після 7 раунду він відправив у технічний нокаут суперника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?