Що означає перемога: у Зеленського назвали ключові умови для відновлення миру з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

Що означає перемога: у Зеленського назвали ключові умови для відновлення миру з Росією

Що означає перемога: у Зеленського назвали ключові умови для відновлення миру з Росією

Україна переможе у війні з Росією тоді, коли буде деокупуваний і реінтегруваний Донбас, Москва поверне Крим, а російський президент приїде в Україну і схилить голову біля пам'ятника героям АТО. Тільки після цього відкриється шлях від офіційного миру до реального примирення між українцями і росіянами. Про це заявив віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба, передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

На думку Кулеби, перемога України у війні з Росією полягає в трьох елементах. По-перше, це деоккупація Донбасу. По-друге, це повернення Москвою анексованого українського Криму. І третім елементом перемоги Кулеба бачить візит російського президента в Україну, де він схилить голову перед монументом українським героям, які захищали країну від російської агресії в зоні ООС.

"Ось це тоді вже буде відкривати шлях від офіційного миру до реального примирення між народами України і Росії", - підкреслив Кулеба.

У той же час міністр додав, що потрібно залишатися реалістами і розуміти, що одного бажання України припинити війну недостатньо - тут потрібно ще і бажання Росії. Тому, за словами Кулеби, є тільки два варіанти фіналу: або буде досягнута певна домовленість про деокупацію і реінтеграції Донбасу і Криму, або все залишиться, як є. Тоді, на думку міністра, всі зусилля України в питанні припинення війни з Росією будуть поставлені на паузу, так як всі учасники переговорного процесу будуть відчувати втому від проваленої спроби, і почнуть переосмислювати її. А коли буде наступна спроба - вже буде важко сказати, додав Кулеба.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український глава Володимир Зеленський провів зустріч з українськими представниками шоу-бізнесу, акторами, культурними діячами і спортсменами. Він закликав об'єднатися всіх заради важливої справи - перемоги у війні з Росією, яку агресор веде на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?