Краще померти: новий глава Київської ОДА раптово подав у відставку
Категорія
Україна
Дата публікації

Краще померти: новий глава Київської ОДА раптово подав у відставку

Краще померти: новий глава Київської ОДА раптово подав у відставку
Джерело:  online.ua

20 жовтня новий глава Київської ОДА Михайло Бно-Айріян написав заяву про звільнення з займаної посади. Його відставка стала першою серед призначених президентом Зеленським представників влади в регіонах. Копію своєї заяви про відставку Бно-Айріян опублікував в мережі і прокоментував цікавою цитатою, передає ONLINE.UA.

"Краще померти раз, померти гордо, з несломленной душею, ніж повзати на колінах і вмерти двічі - морально і фізично. Але в першому варіанті ще є шанс взагалі не вмерти", - написав Бно-Айріян під заявою про відставку, процитувавши Андрія Чумака - головного героя роману "Сад Гетсиманський" українського письменника Івана Багряного.

Бно-Айріян не уточнив причину, по якій вирішив звільнитися через 100 днів перебування на посаді голови Київської області. На цю посаду його призначив Зеленський 10 липня 2019 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський озвучив свою версію, через яку Олександр Данилюк подав у відставку з посади секретаря РНБО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?