Гвоздик залишається в лікарні: тренер розповів про стан українця після бою з Бетербієвим
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гвоздик залишається в лікарні: тренер розповів про стан українця після бою з Бетербієвим

Гвоздик залишається в лікарні: тренер розповів про стан українця після бою з Бетербієвим
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Гвоздик другий день залишається в лікарні, куди потрапив після боя з росіянином Артуром Бетербієвим, якому програв у чемпіонському поєдинку. Лікарі зробили спортсмену сканування голови і побачили там щось невелике, тому заради безпеки запропонували залишитися під наглядом ще на один день. Про стан здоров'я українського спортсмена розповів його тренер Тедді Атлас, передає ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

За словами Атласа, Гвоздик звернувся за допомогу до лікарів, так як відчував сильний біль в потилиці після бою з Бетербієвим.

"Лікарі зробили сканування і побачили щось невелике. Через шість годин вони провели ще одне сканування і захотіли, щоб заради безпеки ми побули в лікарні ще добу. Тому ми скасували виліт. Я залишуся тут і побуду з ним. У неділю він залишиться у мене вдома, в Нью-Йорку, а вже в понеділок він відправиться додому. З ним все в порядку", - розповів тренер Гвоздика.

Тим часом промоутер Гвоздика Боб Арум вже почав підбирати йому наступного суперника. Ним може стати мексиканець Хильберто Рамірес, який провів 40 боїв і жодного разу не програв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 19 жовтня український чемпіон Олександр Гвоздик програв бій російському спортсмену Артуру Бетербієву. У 10-й трихвилинці Гвоздик опинився в нокауті після двох нокдаунів і втратив пояс чемпіона світу за версією WBC, програвши перший бій серед професіоналів. За даними CompuBox, Гвоздик отримав 118 з 614 ударів Бетербієва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?