Коломойський шокував резонансним зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський шокував резонансним зізнанням

Коломойський шокував резонансним зізнанням
Джерело:  online.ua

Одіозний український олігарх Ігор Коломойський назвав голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію своїм "найближчим товаришем", на якого він має вплив. Про це він відверто розповів журналістам у суботу в Миколаєві, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, раніше в інтерв'ю "Лівому берегу" Арахамія зізнався, що Коломойський має вплив на 7-9 депутатів "Слуги народу", додавши, що бізнесмен не любить його, оскільки він публічно висловлює свою позицію.

Така заява дуже здивувала українського бізнесмена.

"Кого не люблю? Так це мій товариш взагалі! (Давид Арахамія, - ред.) Це найближчий наш товариш. На депутатів ні, на Арахамію точно маю (вплив - ред.)". Я не знаю, чи говорив він це, але якщо говорив, то на злодієві шапка горить. Він хороший хлопець, до речі, дуже розумний", - сказав олігарх.

Варто зазначити, що Коломойський прилетів до Миколаєва, де відвідав баскетбольний матч між МБК "Миколаїв" і БК "Дніпро", де під номером 45 грає його син Григорій.

 Як повідомляв ONLINE.UA, Коломойський стверджує, що 10 вересня  зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським уперше  з моменту його інавгурації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?