Зеленський звернувся з важливим проханням до Японії
Категорія
Світ
Дата публікації

Зеленський звернувся з важливим проханням до Японії

Зеленський звернувся з важливим проханням до Японії
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський на зустрічі з прем‘єр-міністром Японії Сіндзо Абе в Токіо подякував Японії за підтримку і попросив запровадити безвізовий режим для українців, передає ONLINE.UA з посиланням на соцмережі українського лідера.

"Вдячні за послідовну політику Японії щодо підтримки України та невизнання незаконної окупації Криму, збереження санкцій проти Росії.Вдячні за фінансову допомогу Україні з боку Японії, яка з 2014 сягнула $1.8 млрд. Ця допомога важлива для підтримки наших реформ, відновлення Донбасу та підтримки внутрішньо переміщених осіб. Ми зацікавлені у продовженні реалізації інфраструктурних проектів за підтримки Японії. Особливо вдячні за пільговий кредит у майже $1 млрд на модернізацію Бортницької станції аерації", - підкреслив український президент.

Він також подякув Японії за підтримку.

"Високо цінуємо рішення Японії щодо пом’якшення з 1 січня 2018 року візового режиму для громадян України. Будемо вдячні за продовження розгляду питання щодо безвізового режиму для українців, особливо напередодні Олімпійських ігор-2020", - додав Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, український уряд у наступні 5 років планує розширити перелік безвізових країн ще 14 державами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?