Нічого аномального: Гончарук вирішив заспокоїти українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічого аномального: Гончарук вирішив заспокоїти українців

Нічого аномального: Гончарук вирішив заспокоїти українців
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що наразі немає інформації про наявність небезпечних речовин у повітрі в Україні. Про це він повідомив під час брифінгу, передає ONLINE.UA.

"З приводу аномального CO2 – я так розумію, ви про повідомлення в інтернеті – ми зараз розбираємося з цим. Попередньо мені доповіли, що за офіційними нашими даними у нас у повітрі нічого аномального не спостерігається і якість повітря зараз у межах ГДК – гранично допустимої концентрації. Тобто ніяких аномальних перевищень чогось небезпечного в повітрі ми, за офіційними даними, жодних не бачимо", - заявив він.

Гончарук також наголосив, що з огляду на те, що така інформація з'явилася – влада зараз розбирається, яка в них методологія, що насправді вони оцінювали, що ці картинки насправді означають. За його словами, протягом найближчого часу уряд вийде з офіційною комунікацією з цього приводу.

 "Ми цей сигнал помітили, ми зараз намагаємося дати йому оцінку: з чого вони виходили, чому саме так. Офіційного підтвердження і офіційних даних, які би давали мені підстави вважати, що в Україні щось аномальне коїться з повітрям, у мене немає зараз. Ми перевіряємо. Можливо, наші служби погано працюють, чи малюнки були неправильно інтерпретовані .ми незабаром вийдемо з комунікацією з цього приводу", - додав Гончарук.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти попереджають, що над Україною в ці дні прогнозується підвищений рівень чадного газу в повітрі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?