Сергій Сівохо отримав роботу в РНБО після поразки на парламентських виборах
Категорія
Політика
Дата публікації

Сергій Сівохо отримав роботу в РНБО після поразки на парламентських виборах

Сергій Сівохо отримав роботу в РНБО після поразки на парламентських виборах
Джерело:  online.ua

Сергій Сівохо отримав посаду радника секретаря РНБО України з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку шоумена.

За його словами, роботу він почав з нового тижня, 21 жовтня.

"Для мене це велика відповідальність! Планів неймовірна кількість! Попереду багато важкої та важливої роботи", - відзначив Сівохо.

Він додав, що сподівається на підтримку населення.

Нагадаємо, нещодавно президент України Володимир Зеленський зробив "перестановку" у керівництві РНБО. У відставку відправили секретаря Олександра Данилюка. Замість нього посаду отримав Олексій Данилов.

Сергій Сівохо брав участь у виборах народних депутатів Верховної Ради по мажоритарці. Шоумен балотувався від "Слуги народу" на Донеччині у 49-му окрузі та програв опоненту з "Опозиційної платформи - За життя". Його підтримали майже 22% виборців.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський спростував твердження Данилюка, що його звільнення було пов'язане зі справою націоналізації ПриватБанку. За словами президента, той раніше жадав посісти крісло українського прем'єр-міністра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?