Реінтеграція Донбасу: у Зеленського заговорили про план Б
Категорія
Політика
Дата публікації

Реінтеграція Донбасу: у Зеленського заговорили про план Б

Реінтеграція Донбасу: у Зеленського заговорили про план Б
Джерело:  online.ua

Народний обранець фракції "Слуга народу" Олександр Качура обіцяє, що закон "про особливий статус Донбасу" буде розроблятися у Верховній Раді і в діалозі з суспільством, а не за межами України. Про це він повідомив в ході круглого столу в понеділок в Києві, передає ONLINE.UA.

"Ми цей закон не будемо приймати без обговорення з суспільством... Його не писатимуть іноземці, Російська Федерація, він буде написаний в українському парламенті, разом, у відкритому діалозі з українським народом", - зазначив Качура.

Він також наголосив, що "немає ніякої капітуляції" в стратегії глави держави Володимира Зеленського та партії "Слуга народу" щодо припинення війни на Донбасі і відновлення територіальної цілісності України.

Окрім того, Качура додав, що влада має так званий "план А", а якщо він не спрацює, то суспільству буде представлений "план Б", але поки не час "розкривати карти".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр вперше відреагував на ситуацію, яка виникла в Україні на тлі узгодження його формули по Донбасу. Він запевнив, що в цьому документі містяться пропозиції по тим же кроках, що і в Мінських угодах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?