У Путіна здивували заявою про зустріч у нормандському форматі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна здивували заявою про зустріч у нормандському форматі

У Путіна здивували заявою про зустріч у нормандському форматі
Джерело:  online.ua

Російська влада заявила про відсутність фактичного прогресу у питанні "нормандського саміту". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "ТАСС".

За словами помічника президента РФ Юрія Ушакова, Кремль нібито занепокоєний ситуацією в Україні.

"Нас дещо непокоїть ситуація, яка створилася після того, як певну роботу провели політичні радники лідерів "нормандського формату" між собою, потім їх домовленості були закріплені рішенням контактної групи в Мінську", - стверджує помічник Володимира Путіна.

Він додав, хоча й прогрес відсутній - усі сторони процесу дійсно зацікавлені в організації зустрічі на вищому рівні.

Ушаков відзначив, що каменем спотикання стало розведення сил у кількох локаціях на Донбасі. Його досить не провели, не давлячись на заплановані на початок жовтня заходи.

Помічник Путіна наголосив на неоднозначності заяв перших представників офіційного Києва, зокрема - самого Зеленського. Посадовець не уточнив, що має на увазі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін під час розмови з канцлеркою ФРН Ангелою Меркель заявив, що існують дві головні вимоги до України стосовно "нормандського саміту". Перша - це розведення на Донбасі, а інша - введення так званої "формули Штайнмаєра" до законодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?