Цукерберг висунув Кремлю резонансні звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Цукерберг висунув Кремлю резонансні звинувачення

Цукерберг висунув Кремлю резонансні звинувачення
Джерело:  online.ua

Очільник Facebook Марк Цукерберг заявив, що Росія, Китай і Іран роблять спроби втручання у майбутні вибори в США. Він наголосив, що соцмережа готова протистояти спробам іноземного втручання в американські вибори 2020 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на " NBC News".

"Ми продовжуємо спостерігати, що їхня тактика розвивається. Ці національні держави мають намір активно брати участь у майбутніх виборах. Зараз ми бачимо, як Росія, Іран і Китай використовують все більш витончену тактику для втручання у вибори", - сказав Цукерберг.

 За його словами, Facebook раніше зміг запобігти спробі вплинути на вибори в різних країнах, в тому числі у Франції, Німеччині, Мексиці, Індії та Бразилії.

"Те, що нам вдалося проактивно ідентифікувати і зняти їх, є сигналом того, що наші системи зараз набагато більш розвинені, ніж були раніше", - додав Цукерберг.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Facebook хоче ввести плату за доступ.  Аналітики зробили підрахунки і з’ясували, що вартість такої підписки на соціальну мережу буде дорівнювати близько 80 доларам на рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?