Д*біл та д*білка: Коломойський безжалісно розкритикував українських політиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Д*біл та д*білка: Коломойський безжалісно розкритикував українських політиків

Д*біл та д*білка: Коломойський безжалісно розкритикував українських політиків
Джерело:  currenttime.tv

Одіозний український бізнесмен Ігор Коломойський не вважає, що скандальна пісня у "Кварталі" про екс-главу НБУ Валерію Гонтареву, була цькуванням, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Настоящее время".

"Ви хотіли запитати мене, чи співчуваю я Гонтаревій? Я не співчуваю! Я співчуваю десяткам, а, може, і сотням тисяч людей, вкладникам різних банків, яких вона пограбувала. І які втратили свої гроші через курс гривні, через знищеної банківської системи, які стали жебраками. А цій тварюці я не співчуваю. Вона ніяка не велика реформаторка, а велика руйнівниця. І я впевнений, що прийде час, і суд це встановить. І вона буде сидіти за гратами, не в Англії, так в іншому місці", - додав Коломойський.

На те, що Гонтарева розцінює номер "95 кварталу" як тиск на неї, Коломойський відповів:

"Вона розцінює? Ну так нехай до психіатра піде, дебілка. Там в Лондоні до бісу: психоаналітиків, психіатрів. Може, у неї манія переслідування розвинулася, якщо вона вважає, що гумористичні передачі – це її цькування?... Вона себе месією вважає, ви знаєте? А вона психічно неврівноважена і божевільна дура", - додав олігарх.

Окрім того, він наголосив, що міністр розвитку економіку Тимофій Милованов має піти у відставку.

"Я вважаю, що після такої заяви (Милованов заявив, що цей номер може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні – ред.) міністр економіки повинен негайно написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова як "дебіл" для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні - дебіл. На інвестиційний клімат впливає номер в розважальній передачі, сатира і гумор?" - сказав він.

Нагадаємо, що в ніч на 17 вересня дім Гонтаревих у Гореничах під Києвом спалили дотла. Очільник МВС України Арсен Аваков заявив, що "той, хто замовив і виконав це у момент прибуття місії МВФ в Україну, – не просто підпалювач, він – ворог, який шкодить своїй державі".

Як повідомляв ONLINE.UA, Нацполіція на місті пожежі у будинку Валерії Гонтаревої не знайшла слідів так званого "коктейлю Молотова". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?