Сходження Скайвокера: світові показали фінальний трейлер нового фільму саги Зоряні війни
Категорія
Культура
Дата публікації

Сходження Скайвокера: світові показали фінальний трейлер нового фільму саги Зоряні війни

Сходження Скайвокера: світові показали фінальний трейлер нового фільму саги Зоряні війни
Джерело:  online.ua

Студія Disney продемонструвала фінальний трейлер фільму "Зоряні Війни: Сходження Скайвокера". Про це повідомляє ONLINE.UA.

Відеоролик оприлюднений у понеділок, 21 жовтня. Станом на 11:00 вівторка його вже переглянули на YouTube понад 2,5 мільйона разів.

Трейлер частково показав, що юна джедай Рей буде вивчати місцевість супутника газового гіганта Ендор. Зокрема - місце падіння уламків другої "Зірки Смерті". Паралельно з цим Опір збиратиме навколо себе нових прибічників для битви проти диктаторського Першого порядку.

Наприкінці відео творці помістили кілька посилань на загиблого імператора Палпатина, який, вірогідно, може повернутися хоча б у кількох сценах в тому чи іншому вигляді. Його розкотистий сміх можна було почути під час завершувальних кадрів попереднього трейлера.

Нагадаємо, прем'єра "Сходження Скайвокера" в Україні запланована на 19 грудня 2019 року. Режисером знову став Джей Джей Абрамс, який вже зняв VII епізод саги "Пробудження Сили".

На екрани знову повернуться Марк Гемілл, Дейзі Рідлі, Адам Драйвер, Оскар Айзек, Джон Боєга та інші.

Як повідомляв ONLINE.UA, кінець жовтня відзначиться кількома гучними кінопрем'єрами. В український прокат надійде довгоочікуваний сиквел фільму "Зомбіленд" та мультфільм "Сімейка Аддамсів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?