Це буде жахливо: Євросоюз зробив попередження Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Це буде жахливо: Євросоюз зробив попередження Зеленському

Це буде жахливо: Євросоюз зробив попередження Зеленському
Джерело:  interfax.com.ua

Віцепрезидентка комітету Асоціації "Україна – ЄС", депутатка Європарламенту Віола фон Крамон-Таубадель заявила, що європейці вбачають небезпеку в концентрації влади президентом України Володимиром Зеленським і вимагатимуть від нього продовження реформ, а від Верховної Ради – демократії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Ми як депутати Європейського парламенту повинні наполягати на чистій процедурі ухвалення законопроектів, ми повинні наполягати, щоб роль парламенту була сильною, щоб депутати в повному обсязі використовували свої права і виконували свої обов'язки, щоб була прозорість процедури та відповідне обговорення... Ми не будемо мовчати. Ми повинні розробити необхідні рекомендації, тому що в наших інтересах продовження процесу реформ", – попередила євродепутат.

Політикиня підкреслила, що українці голосували за краще життя, і якщо пан Зеленський буде блокувати чи змінювати напрямки успішних реформ у своїх інтересах, то "тоді у нас є проблема".

"У країні має бути сильний парламент. Те, що ми бачимо, – то це свого роду сліпе голосування. Забагато на кону, надто багато можна втратити... І якщо люди не будуть задоволені, я маю на увазі тих, хто повертається з війни, тих, у кого є зброя, – наступний Майдан не буде мирним. Це може бути жахливо", – вважає вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський під час пресмарафону  розкрив свою стратегію щодо повернення Криму. Він заявив, що кримське питання буде підніматися на нормандському саміті, де раніше ніколи не обговорювали анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?