Я не приховую, що д*біл: глава Мінекономіки здивував неочікуваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я не приховую, що д*біл: глава Мінекономіки здивував неочікуваною заявою

Я не приховую, що д*біл: глава Мінекономіки здивував неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Міністр розвитку економіку Тимофій Милованов зізнався, що не ображається на бізнесмена Ігоря Коломойського, який 21 жовтня обізвав його дебілом і порадив піти у відставку через "жарт" "95 Кварталу" над ексглавою НБУ Валерією Гонтаревою, передає ONLINE.UA.

"Я цього не скриваю (приховую - укр.), що я дебіл… Я жартую. Так що тут головне не це, а результати. Моє бачення – скандкал вичерпаний, того що висловилися всі… Думаю, що тут важливо, що ми бачимо дискусію всередині суспільства. Форма цієї дискусії комусь подобається, а комусь не подобається, але це нормально. У кожного є своя позиція. Позиції дуже різні – це і є, насправді, вільне суспільство", - заявив чиновник.

 Милованов стверджує, що не ображається на Коломойського, який обізвав його "дебілом" і порадив піти у відставку. Олігарх так сказав після реакції міністра на сатиричну пісню "95 Кварталу" про пожежу в будинку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

Засловами міністра, такий конфлікт не можна переводити на персоналії:

"Всі люди хороші, обставини – різні, – так думають економісти", - підкреслив він, а також додав, що персональну свою позицію уже висловив.

Як повідомляв ONLINE.UA,  представники українського суспільства та політики з критикою  відреагували на подібний гумор у "Кварталі". Деякі користувачі інтернету обурилися через жартівливі твердження про те, що будинок Валерії Гонтаревої згорів "від сорому".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?