Зеленський зустрівся з Назарбаєвим - названо головні теми переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зустрівся з Назарбаєвим - названо головні теми переговорів

Зеленський зустрівся з Назарбаєвим - названо головні теми переговорів
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський та екслідер Казахстану Нурсултан Назарбаєв провели зустріч в Японії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента України.

За офіційними даними, Назарбаєв привітав впевнену перемогу Зеленського на виборах.

"Під час зустрічі порушувалося питання війни на Донбасі та окупації Криму. Нурсултан Назарбаєв заявив, що Казахстан завжди підтримував територіальну цілісність і суверенітет України", - інформує ОПУ.

Державні лідери торкнулися теми обміну полоненими між Києвом та Москвою, перезавантаженням переговорного процесу, а також погодилися з необхідністю найскорішої організації зустрічі у Нормандському форматі.

Зеленський запросив Назарбаєва до України, розказавши тому про можливість пожвавити торгівлю між країнами.

Нагадаємо, український президент здійснює тривалий візит до Японії.

Як повідомляв ONLINE.UA, євродепутатка Віола фон Крамон-Таубадель заявила про концентрацію влади президентом Володимиром Зеленським, чим занепокоєні в ЄС. Вона наголосила, що українському лідеру треба реформувати державу, а не укріплювати власну позицію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?