NASA повідомило можливу дату висадки людини на Марс
Категорія
Технології
Дата публікації

NASA повідомило можливу дату висадки людини на Марс

NASA повідомило можливу дату висадки людини на Марс
Джерело:  online.ua

Американське космічне агентство NASA вважає можливим відправити людську експедицію на Марс вже у 2035 році. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Tech Crunch.

З відповідною заявою виступив директор установи Джим Брайденстайн. За його словами, для цього потрібна єдність усіх країн нашої планети.

"Якщо ми прискорюємо висадку на Місяць, то ми прискорюємо і висадку на Марс. Якби у нас було достатньо грошей, я б припустив, що ми зможемо зробити це до 2035 року", - відзначив Брайденстайн.

Нагадаємо, зараз фахівці NASA працюють над реалізацією проєкта Artemis. Вони планують направити у 2024 році на Місяць людську експедицію, у складі якої буде щонайменш одна жінка. Саме це й вплинуло на назву місії. Раніше жодна астронавтка не брала участь у подібних дослідженнях.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Ілона Маска SpaceX презентувала наприкінці вересня новий космічний корабель, який так і зветься - Starship. Допрацювання цього летального апарату все ще триває. Передбачається, що з допомогою Starship людство врешті решт відвідає Марс - планету, якою цивілізація марила ще до початку космічної ери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?