Гонтарева відповіла, чи буде судитися з Кварталом 95 через скандальний номер
Категорія
Світ
Дата публікації

Гонтарева відповіла, чи буде судитися з Кварталом 95 через скандальний номер

Гонтарева відповіла, чи буде судитися з Кварталом 95 через скандальний номер

Екскерівниця Нацбанку України Валерія Гонтарева не зацікавлена у позові в суд проти "Кварталу 95" через скандальний номер з піснею "Горіла хата". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Deutsche Welle.

За її словами, партія влади наразі займається кампанією знущання. Втім, її у приємному сенсі вразила реакція українського суспільства на окремих посадовців на виступ "кварталівців" з хором імені Верьовки.

Нагадаємо, номер у "Вечірньому кварталі" полягав у виконанні після "Горіла хата", що є посиланням на пожежу у будинку Гонтаревої. У тексті містилися згадки про неї саму, олігарха Ігоря Коломойського та інші досить образливі речі для колишньої голови НБУ.

"Я - не лише жертва Коломойського, я - показовий приклад для всіх інших: якщо поводитиметеся не так, то отримаєте те, що отримала Гонтарева", - вважає сама Гонтарева.

Негативна реакція на виступ, зокрема, спіткала хор імені Верьовки. Керівництву колективу знадобилося зробити спеціальну заяву з виправданням.

Як повідомляв ONLINE.UA, у "Кварталі 95" на тлі скандалу відповіли, що не відчувають себе винними чи пригніченими через виступ. За словами шоумена Євгена Кошового, який виходив на сцену з хором, гумор - влучна зброя, а обурливі заяви посадовців нібито не мають під собою значного ґрунту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?