Гончарук шокував прогнозом щодо відключення опалення в українських містах
Категорія
Україна
Дата публікації

Гончарук шокував прогнозом щодо відключення опалення в українських містах

Гончарук шокував прогнозом щодо відключення опалення в українських містах
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук повідомив, що необхідність переведення газотранспортної системи України в інший режим роботи у разі припинення Росією транзиту газу з 1 січня 2020 року може викликати тимчасові проблеми у деяких невеликих містах, передає ONLINE.UA.

Чиновник наголосив, що Кабмін працює над вирішенням цього питання.

"У деяких міст невеликих можуть бути тимчасові проблеми. Ми про них наперед знаємо, наперед думаємо. Тому, думаю, ніяких позаштатних історій у нас не буде", - сказав Гончарук.

За його словами, в цілому Україна до опалювального сезону готова і накопичила достатньо запасів природного газу у сховищах. Він додав, що немає підстав для незапланованих проблем.

Окрім того, Олексій Гончарук вкотре нагадав, що у кожному конкретному випадку рішення про початок опалювального сезону приймають місцеві органи. Він також додав, що оскільки зараз середня темперартура повітря в Україні не опускається нижче +8, опалення можуть не включати.

Як повідомляв ONLINE.UA, опалювальний сезон 2019-20 у Києві почнеться у п’ятницю, 25 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?