Разумкова намагалися спровокувати російські пропагандисти - шокуюче відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумкова намагалися спровокувати російські пропагандисти - шокуюче відео

Разумкова намагалися спровокувати російські пропагандисти - шокуюче відео
Джерело:  Укрінформ

Голова ВРУ Дмитро Разумков приїхав на Європейський саміт голів парламентів країн-членів Ради Європи у Страсбурзі - там його намагалися спровокувати російські пропагандисти. Зазначається, що вони запитали у спікера Ради, чому Україна, нібито, не виконує мінські домовленості та коли надасть "особливий статус" Донбасу. На це спікер парламенту відповів коротко – "Україна виконує мінські домовленості", передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Варто зазначити, що 24 жовтня Разумков, в рамках програми саміту, виступатиме 17-м поміж близько 60-и спікерів національних парламентів. Він, зокрема, візьме участь в обговоренні питання "спільного європейського дому".

Російські пропагандисти неодноразово заявляли про те, що, нібито, Україна відмовляється виконувати мінські домовленості. Однак США під час засідання Постійної ради ОБСЄ у Відні наголошували, що український уряд виконав свої політичні зобов'язання в рамках Мінських домовленостей, натомість Росія була неспроможною виконати свої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?