Неочікувано: ГПУ хоче вручити підозру Богдану
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: ГПУ хоче вручити підозру Богдану

Неочікувано: ГПУ хоче вручити підозру Богдану

Керівництво ГПУ уже розглядає питання щодо вручення підозру чинному голові Офісу Президента Андрію Богдану. Відомо, що питання про наявність підстав для повідомлення про підозру Богдану обговорили в Управлінні спецрозслідування ГПУ у понеділок, 21 жовтня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".

Вказано, що Богдана підозрюють у порушенні закону під час роботи в Кабміні Миколи Азарова, який зараз переховується за кордоном.

"Слідство вважає, щоБогдан сприяв винесенню судами рішень про незаконне стягнення з України 3,1 мільярда гривень за держгарантіями корпорації "Єдині енергетичні системи України" перед Міністерством оборони Росії. Такий крок було зроблено для притягнення до кримінальної відповідальності ексголови ЄЕСУ та лідера партії "Батьківщини" Юлії Тимошенка. У ГПУ з'ясували, що Богдан готував юридичні матеріали Кабміну щодо процесу та допустив незаконне стягнення держкоштів, не повідомивши про злочин у прокуратуру", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Богдан зізнався, що часом шепоче президенту Володимиру Зеленському на вухо поради й підказує ідеї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?