Поліграфологи розповіли про несподівани підсумки перевірки нардепа від "Слуги народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Поліграфологи розповіли про несподівани підсумки перевірки нардепа від "Слуги народу"

Поліграфологи розповіли про несподівани підсумки перевірки нардепа від "Слуги народу"

Перевірка поліграфом встановила, що народний депутат Олег Марусяк ("Слуга народу") не отримував гроші за голосування. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Підсумки оголосила Жанетта Половнікова - голова науково-методичної ради Всеукраїнської асоціації поліграфологів. За її словами, перевірена особа не приховує відомостей щодо корупції.

"Отримані певні реакції, які свідчать, що досліджувана особа сама крає себе, бо вважає, що має недостатньо освіти і знань для роботи у Верховній Раді. Більше ніякої прихованої інформації не було, крім того, що пан депутат вважає, що має трохи замало знань для такої роботи", - стверджує експертка.

Згідно із заявою-відповіддю Марусяка, він не картає себе через брак досвіду.

"Я входжу в цей ритм. Зовсім новий вид діяльності. До цього часу я ніколи не був публічною особою, тому для мене це незвична ситуація", - пояснив нардеп.

Також стало відомо, що посадовець не має підозр щодо корумпованості колег. Оприлюднення остаточних результатів очікується вдень у п'ятницю, 25 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, перевірку із залученням так званого детектора брехні вже пройшла народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк,яка також не винна у корупції. Розшифрування результатів пізніше проллє світло на подробиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?