Нардепи звернуться до США через ситуацію з "Азовом"
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи звернуться до США через ситуацію з "Азовом"

Нардепи звернуться до США через ситуацію з "Азовом"
Джерело:  online.ua

Народні депутати Верховної Ради готують проєкт звернення до 40 представників Конгресу США, які закликали до визнання полку "Азов" терористичною організацією. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку Богдана Яременка.

За його словами, члени Верховної Ради не можуть не відреагувати на означену ситуацію. Він назвав заклик конгресменів спробою знищити імідж одного з найбільш боєздатних підрозділів Нацгвардії.

"Тому підготував проєкт листа до 40 американських конгресменів, які звернулися до Державного секретаря США М.Помпео із закликом занести "батальйон "Азов" до списку терористичних організацій", - додав Яременко.

Згідно з листом, Рада готова надати американській владі будь-яку допомогу стосовно уточнення правдивості інформації про "Азов".

Нардеп нагадав про створення підрозділу силами активістів Революції Гідності. Його бійці пізніше боронили від російської агресії Маріуполь та оточуючі населені пункти.

Передача листа відбудеться 29 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що спроби дискредитації "Азова" говорять про його високу ефективність у боротьбі за територіальну цілісність України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?