Кадри фіналу дев'ятих Зоряних воєн злили в мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кадри фіналу дев'ятих Зоряних воєн злили в мережу

Кадри фіналу дев'ятих Зоряних воєн злили в мережу
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували кадри, що, ймовірно, демонструють фінальну сцену фільму "Зоряні війни: Сходження Скайуокера", який ще не вийшов. Світлини з'явилися у Twitter, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що вперше два зображення були опубліковані на Reddit і YouTube, однак трохи згодом публікації з ними були видалені на вимогу правовласника компанії Disney. YouTube-блогер, який першим опублікував кадри, припустив, що вимоги компанії видалити знімки підтверджує їх достовірність.

"На кадрах, ймовірно, відображена фінальна битва героїв фільму джедая Рей та імператора Палпатіна. На них також з'являється антагоніст попередніх епізодів - Кайло Рен. Фанати космічної саги помітили, що колір світлового меча Рена на фото відрізняється від попередніх частин стрічки", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, прем’єра "Сходження Скайвокера" в Україні запланована на 19 грудня 2019 року. Режисером знову став Джей Джей Абрамс, який вже зняв VII епізод саги "Пробудження Сили".

На екрани знову повернуться Марк Гемілл, Дейзі Рідлі, Адам Драйвер, Оскар Айзек, Джон Боєга та інші.

Як повідомляв ONLINE.UA, кінець жовтня відзначиться кількома гучними кінопрем’єрами. В український прокат вийде довгоочікуваний сиквел фільму "Зомбіленд" та мультфільм "Сімейка Аддамсів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?