Медведчук знову влаштував вояж у Росію - названо причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведчук знову влаштував вояж у Росію - названо причину

Медведчук знову влаштував вояж у Росію - названо причину
Джерело:  online.ua

Одіозний політик Віктор Медведчук, якого називають кумом Володимира Путіна, знову відзначився візитом у Російську Федерацію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво партії "Опозиційна платформа - За життя".

Голова політради організації здійснив вояж у країну-агресор для зустрічі з очільником місцевого уряду Дмитром Медведєвим.

Переговори відбулися у середу, 3 жовтня. Вони нібито торкалися міжпартійного співробітництва. Йдеться про домінуючу партію "Єдина Росія", та, відповідно, "ОПЗЖ".

"Це була зустріч представників двох партій, на якій обговорювалися питання міжпартійного співробітництва та шляхи розвитку і поліпшення українсько-російських відносин", - відповіли у Медведчука.

Нагадаємо, кум Путіна неодноразово неофіційно літав у РФ, не дивлячись на заборону авіаційного сполучення з агресором.

Як повідомляв ONLINE.UA, останній візит Віктора Медведчука до Росії зафіксований наприкінці серпня. Тоді він узяв із собою прибічника Вадима Рабиновича з метою нібито відвідати окремих українських в'язнів у московському СІЗО. Цю подію активно висвітлював телеканал "112".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?